Секретар та юрист Піщанської ОТГ підробили довіреність

0
2586

Про це йдеться в повідомленні про злочин, поданий до поліції орлівщинським правозахисником, членом “Команди Розвитку та реформ” Олексієм Прокопенко.

Довіреність Піщанської сільської ради, яка передбачає передачу Богачову Д.М. деяких виключних повноважень Піщанської сільської ради та сільського голови, потребує погодження Піщанською сільською радою, що оформляється відповідним рішенням сільської ради про передачу повноважень. Таку ж думку в судовому засіданні висловила суддя Сорока О.В., через що суд вважав громадянина Богачова Д.М. неналежним представником Піщанської сільської ради.

Піщанська сільська рада не ухвалювала рішень щодо передачі частки своїх повноважень Богачову Д.М.

Таким чином, Піщанським сільським головою Лисичкіним Дмитром Анатолійовичем, юристом Богачовим Дмитром Михайловичем та секретарем Піщанської  сільської ради Фоменко Тетяною Іванівною був виготовлений завідомо підроблений офіційний документ – довіреність.

В наслідок повідомлення про злочин буде відкрите кримінальне провадження відносно Піщанського сільського голови Лисичкіна Дмитра Анатолійовича, юриста сільради  Богачова Дмитра Михайловича та секретаря Піщанської  сільської ради Фоменко Тетяни Іванівни,  що має ознаки складу злочину за статтями  356, 357, 358, 364, 366 Кримінального Кодексу України, а саме – самоуправство, зловживання службовим становищем, службове підроблення, підроблення та використання підробленого документу.

Не здатні в законний спосіб зробити довіреність!

Черговий раз ми стаємо свідками злочинної некомпетентності посадовців Піщанської ОТГ. Можна тільки здогадуватися, яки оборудки та порушення мали місце в попередні каденції, коли за діяльністю посадовців наших сіл ніхто не спостерігав…

Чи не час відправити усе керівництво виконкому в відставку?

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН – підробку довіреності секретарем, юристом та головою Піщанської сільради внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження.

Напишіть свій відгук