“Команда розвитку та реформ” вимагає звільнення секретаря Піщанської ОТГ

0
2126

Активісти звернулись до уповноваженого ВР з прав людини з вимогою притягнути до адмінвідповідальності секретаря Піщанської сільради Фоменко Т.І. з приводу не оприлюднення публічної інформації, а саме – протоколу 3-ї сесії Піщанської сільської ради від 15.08.2018 р.

Правозахисник Олексій Прокопенко надіслав відповідне повідомлення, у якому просить скласти протокол про адміністративне правопорушення статті 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно Фоменко Тетяни Іванівни, секретаря Піщанської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області та спрямувати справу про адміністративне правопорушення до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області для розгляду.

“У зв’язку з неодноразовим порушенням чинного законодавства та недбале ставлення до своїх обов’язків нами направлено подання до Комісії по законності Піщанської сільської ради щодо вирішення питання притягнення секретаря до дисциплінарної відповідальності та оцінки відповідності займаній посаді”, – говорить Вячеслав Горобець.
 

Активісти “Команди розвитку та реформ” Піщанської ОТГ вимагають звільнення Фоменко Т.І. з посади секретаря сільської ради у зв’язку з невідповідністю займаній посаді.

Напишіть свій відгук