О 17.00 годині 03 липня 2018 року запрацював новий сайт Піщанської об’єднаної територіальної громади за відповідним інтернет-посиланням http://pishchanska.otg.dp.gov.ua/

Даний інтернет-ресурс ще не наповнений документами та корисною інформацією. Поки ще взагалі відсутня будь-яка інформація.

Сподіваємось, що керівництво Піщанської сільської ради забезпечить належне інформування громадян про роботу її органів та оприлюднить рішення сільської ради, виконкому, розпорядження сільського голови у відповідності до вимог закону.

Офіційно інформація про новий сайт ще не оприлюднювалась та не доводилась до відома громадськості та депутатів

Офіційний сайт Піщанської сільської ради за адресою http://nmpishansil.dp.gov.ua/ не припиняв своєї роботи – останній запис на сайті проводився 21 червня 2018 року, технічну підтримку його роботи проводить технічний відділ Дніпропетровської обласної ради з 2011 року, а фінансування його діяльності здійснюється за рахунок місцевого бюджету Дніпропетровської обласної ради.

На жаль, матеріали сесій сільської ради від 25 травня 2018 року та 26 червня 2018 року, виконкому від 25 червня 2018 року, в тому числі документи із затвердженими ставками податків на 2019 рік до теперішнього часу офіційно не оприлюднені через недбальство працівників апарату сільської ради.

Напишіть свій відгук