Губернатор пропонує доставляти воду у військові містечка пожежними машинами

1
7535

Країна в стані війни. Військові селища Гвардійське та Черкаське без води вже місяць. Відключення води сталося через злочинну бездіяльність та розкрадання коштів керівництвом КП Райводоканал (Володимира Колпа – людини нардепа Вадима Нестеренко), ліквідованного за сприянням того ж Вадима Нестеренко в минулому році.

На останній зустрічі з активістами губернатор Валентин Рєзніченко запропонував доставляти воду в селища пожежними машинами!

Я додам ще один варіант – збирати дощову воду. Сьогодні якраз дощитиме, – написав у Facebook журналіст та мешканець Піщанки Вячеслав ГоробецьНатиснути на райадміністрацію, натиснути на місцевого князька, друга Вілкула та сепара – Нестеренко, який довів район до жалюгідного стану. Притягнути хоч когось до відповідальності (Колпа, директора ліквідованого райводоканала). В минулому за таке розстрілювали, як за державну зраду. А сьогодні їм все сходить з рук…

На районній сесій у вересні 2017 року по ліквідації “КП Райводоканал” нардеп БПП Вадим Нестеренко запевнив усіх, що буде сприяти залученню фінансування у Гройсмана для відновлення водогонів на військові селища. Саме ліквідація Райводоканала, за словами Нестеренко, мусила стати “поштовхом” для виділення таких коштів. Але за півроку, як ми бачимо, коштів немає і водопостачання припинилось взагалі.

Районна рада переконує, що грошей на ремонт водогону немає. Голова Черкаського Павло Ніколюкін нагадує, що близько 100 мільйонів гривень сплачують в бюджет району ці 2 військові селища щороку, отримуючи звідти лише один! “Не займайтесь популізмом“, – відповідає йому голова районної ради Наталія Чернокнижник.

Чи є межа цинізму цієї влади та хто припинить нахабне свавілля новомосковських можновладців?

 

1 коментар

  1. А питьевую воду чем доставлять будут?С пожарки и с бочки не попьешь.Так мало того-подняли цену на воду сразу же,с первого дня.Был 1 литр 50 копеек,а когда продолжилось безводье, сразу в 2 раза подняли цену.И мы покупаем-выхода нет.И нет совести у продавцов этой воды.Как с питьевой быть,скажите!Чей бизнес поднимаем дружно?

Напишіть свій відгук